En rulletekst om toiletrullen

Fakta om toiletrullen

Dette er IKKE et blogindlæg om, hvordan toiletrullen skal vende på toiletrulleholderen. Det er der allerede skrevet meget om. Dette indlæg handler om andre interessante ting om den uundværlige lille papirrulle.

Toiletpapiret blev opfundet i 1857, men indtil for omtrent 100 år siden, brugte de fleste enten aviser eller bomuldsklude. Først i 1928 kom der toiletpapir på ruller, som vi kender det i dag.

I dag bruger en dansker i gennemsnit 51 ruller toiletpapir om året, og i ca. 13 kilo toiletpapir. Amerikanerne bruger i gennemsnit  23 kilo hver.

Vent, der er meget mere

digitalt spejl på badeværelset

Moderne teknologi på badeværelset

Det magiske spejl. 

Nu kan du erhverve dig et helt specielt spejl til badeværelset. Ved første øjekast ligner det et helt almindeligt spejl, men det gemmer faktisk på en computer – og kan  trylles om til en computerskærm.  Så samtidig med, at du børster tænder kan du altså også lige udnytte tiden og se nyheder, tjekke mails og meget mere, uden at forlade badeværelset vel og mærke. 

Og der er næsten ingen grænser for, hvad spejlet har af muligheder. Her kommer nogle eksempler: Læs mere

Nyheder 2017

Nyheder på badeværelset i 2017

I en årrække, hvor store samtalekøkkener har været højt prioriteret hos mange,  er det nu badeværelset, der står for tur. Før hen var såvel køkkenet som badeværelset et funktionelt rum, og stort set ikke andet. Her i 2017 er en fremherskende tendens, at badeværelset i stigende grad bliver indrettet på samme præmisser, som resten af boligen – et opholdsrum. Badeværelset skal være et sted, man gerne vil være, og hvor man oplever, at rummet møder en med en god stemning. Vent, der er meget mere

stearinlys og overgangsalderen

Overgangsalderen slider på kvinders lunger – pas på luftforurening i hjemmet

Overgangsalderen er hård for lungerne

Et interessant europæisk studie, der blandt andet trækker på data fra Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, viser at, når kvinder kommer i overgangsalderen, svækkes deres lunger på samme måde, som hvis de havde røget 20 cigaretter om dagen i 10 år. 

Lungernes kapacitet bliver mindre med alderen hos alle mennesker. Men det er første gang, at der er tal på, at forværringen hos modne kvinder er så overraskende stor og falder til 50 procent oveni det normale. Undersøgelsen omfatter i alt 1438 kvinder. Læs mere

Få en skøn duft på dit badeværelse

3 ting der får dit badeværelse til at dufte dejligt.

Her kommer 3 duft-råd mere. Jeg håber, du har lyst til at prøve rådene af, og giv mig gerne en tilbagemelding.  

God anvendelse af skyllemiddel

I det første råd skal du bruge skyllemiddel,  – vel og mærke skyllemiddel tilsat duft. Jeg er forlængst holdt om med at bruge skyllemiddel. Brug i stedet en smule eddike til at gøre tøjet blødt. Skyllemiddel er endvidere også allergifremkaldende og dårligt for miljøet, og i dagligvarerkæden Irma, har de rent faktisk valgt at fjerne det fra hylderne. Læs mere