Mundbind og de lækreste håndklæder

Multifarvet håndklæde
PureStyle forside

Nyhedsbrev

Mundbind

Så blev det endelig slut med at bære mundbind. Men mundbind forebygger jo også mange andre sygdomme. I Japan er mundbindet nærmest som et tørklæde, og japanerne holder høfligt afstand. Der er en stærk kollektiv forståelse i Japan, og maskebrug er lige så meget et hensyn til andre. Og så bliver det at bære maske anset som godt medborgerskab.
Mange faggrupper er vant til et højt hygiejneniveau og brug af mundbind i deres daglige arbejde. I hele Danmark er antallet af infektioner da også faldet under coronakrisen. 
RS-virussen, som typisk rammer børn, er faldet med 90%. Influenza 0g kighoste er tæt på ikke eksisterende. Så det er uden tvivl nok en god ide i hvert fald at holde fast i håndvask og håndsprit. 
Jeg har været træt af at gå ned mundbind, men hvis det måske har været med til, at vi har undgået infektioner, brugen af antibiotika, og igen den stigende residens så er det jo fantastisk. Selvom et mundbind jo skjuler mit ansigtsudtryk og mit smil.
At smile til dem, man møder på sin vej, har stort set været umuligt.  Mindre børn og babyer er nærmest blevet skræmte over masken. Jeg har forsøgt at smile bag mundbindet, men det er jo ikke det samme. Smilende og positive mennesker viser større åbenhed end andre, synes jeg. Og når vi alle har gået med maske, har vi manglet de små smil. Alle har lignet hinanden, og vi har haft tendens til at lukke os om os selv. Jeg vil så gerne møde folk med et smil, også selv om det meste af ansigtet er skjult af et mundbind, så jeg har virkelig øvet mig i at smile med øjnene. Og jeg kan jo så stadig øve i den offentlige transport, hvor man stadig skal bære mundbind ved ud- og indstigning, og når jeg står op.

Set på Gram Slots cafe og gårdbutik i november 2020
 Og husk det så:
“Tej æ mask å hvo dæ æ manne folk”
MØJN

Nye håndklæder hos PureStyle

Jeg har købt nye håndklæder til webshoppen. De er fra virksomheden Sorema i Portugal.
Alle Soremas produkter er fremstillet i Portugal, og jeg er meget stolt af at kunne præsentere disse smukke produkter i Danmark og hos PureStyle.
Med 45 års erfaring er de en af de førende producenter og leverandører af badetekstiler og badeværelsestilbehør til den globale verden. Sorema lever op til de aller strengeste kvalitetsstandarder. 
De ansatte betragter sig som en stor familie. Virksomheden har ingen afdelinger, ingen partnere og ingen chefer. Alle er en del af et team. Virksomhedens store privilegier er at reducere mængden af affald, genanvende stofrester og at forebygge forurening. Du får her en præsentation af de skønne håndklæder. Jeg håber meget, at de falder I din smag.
 

Multifarvede håndklæder

 Håndklædet er dobbeltsidet: den ene side i frotté og den anden side i almindeligt stof. Håndklædet har fine striber i douce farver.  

PRIS:
50 x 100 cm. kr. 125,00
40 x 170 cm (badehåndklæde) kr.  252,00

Vegansk håndklæde – creme

Håndklædet er certificeret med V-mærket. V-mærket er et fælles europæisk mærke, som viser, at varen er vegansk eller vegetarisk. Det er  den perfekte kombination af bæredygtighed og komfort. 

PRIS:
50 x 100 cm. kr. 123,00
40 x 170 cm (badehåndklæde) kr.  246,50

Ensfarvet håndklæde i bløde toner

Håndklædet er lækkert, blødt og vamset. Det har en lys gråbrun farve, og så holder det formen og farven. 


PRIS:50 x 100 cm. kr. 134,00
40 x 170 cm (badehåndklæde) kr. 265,00

Et par gode råd 

Undgå hundehår

Læg et par engangsvaskeklude af skumgummi i vaskemaskinen, hvis du vil undgå hundehår på dit vasketøj. Skumvaskekludene opsamler de fleste hundehår, så vaskemaskinen ikke stopper til .

Undgå at din computerskærm tiltrækker for meget støv

En computerskærm tiltrækker meget støv, men du kan slippe for noget af støvet ved at bruge en hjemmelavet blanding. Tør skærmen af med en klud med lige dele  lunkent vand og lige dele eddike, så vil støvet ikke sætte sig lige så nemt.