PureStyle forside

Nyhedsbrev

Denne gang vil jeg præsentere mine forskellige duftpinde – en slags sanselighed på flaske. Jeg kan godt lide at sætte duftpinde på badeværelset. Badeværelset kan hurtigt blive et rum med en lidt tung atmosfære, og her synes jeg, at duftpindene kan være med til at friske rummet op.

Der er jo lavendler i PureStyles logo, og det er fordi, at jeg holder af  farven, blomsten og ikke mindst lavendelduften. 
Jeg synes også, at mine kunder skal opleve den skønne duft, derfor lægger jeg ofte en lille sød hjemmelavet blondepose med tørrede lavendler sammen med varerne. Posen dufter skønt, og er meget dekorativ på badeværelset, og den kan også lægges i skuffen sammen med dit undertøj. Og det siges faktisk også, at poserne holder møllene på afstand. Det er min mor, der syr de små poser. Så hun er på en måde også med i PureStyle.

PureStyle har tre forskellige varianter af duftpinde

Duftpindene kommer fra det tyske firma Houseproud. Jeg har valgt at føre tre forskellige duftolier: lemon/ginseng, hibiscus og green tea.
Varigheden af duftpindene afhænger af temperaturen og luftfugtigheden i rummet, samt af størrelsen på rummene, hvor duftpindene står.
De fleste af duftpindene varer i mindst to måneder. Hvis du gerne vil regulere duftene, kan du evt. vende pindene hver 14. dag. Duften kan også reguleres ved at forøge eller reducere antallet af pinde i flasken.

Alle duftpindene er bæredygtige og overholder kemikalielovgivningen. Endvidere er de REACH-certificeret. Generelt er alle duftpindene lavet af naturlige materialer og skader derfor ikke miljøet. 

Duftpinde Green Tea – grøn bambuste  

 En fantastisk duft, som giver en behagelig wellness inspireret atmosfære i badeværelset. Duftene indeholder ikke etanol, og de kommer fra Europa og Australien.

Indhold : 130 ml. 8 pinde

PRIS: kr. 165,-

 

Duftpinde Thai Frangipani – hibiscus

En duft der får hjemmet til at virke hyggeligt og indbydende. Duftpindene kommer fra Australien og er naturligvis frie for etanol. 
 
Indhold : 130 ml. 8 pinde

PRIS: kr. 165,-  

Duftpinde – Lemon and ginseng

En skøn, men diskret duft af citron og ginseng. Alle PureStyles duftpinde sælges i en lille smuk flaske i mat glas.

Indhold: 130 ml., 8 pinde

PRIS: kr. 165,-

Et lille duftråd her til sidst 

Lugten af støvsuger

Det lugter ofte kedeligt og grimt, når støvsugeren er i brug. Prøv at strø lidt tørrede lavendler eller vaniljesukker ud på gulvet. Sug det op med støvsugeren. Nu dufter støvsugeren og rummet friskt og dejligt.