Hvorfor badeværelsestilbehør?

Jeg startede i foråret 2015 min webshop med badeværelsesinteriør. Det har altid været min drøm at få min egen “butik” og sælge netop det, der er min helt egen stil, og det jeg holder allermest af. Valget faldt på badeværelsestilbehør bl.a. fordi, jeg selv havde svært ved at finde det badeværelsestilbehør i butikker og på nettet, der faldt i min smag. Og  jeg har det med tilbehør til badeværelset som andre f.eks. har det med sko, jeg kan ikke få nok, og her var jo virkelig muligheden for at få sin lyst styret. Badeværelset er desværre ofte et af de rum, som bliver glemt. Et badeværelse kan måske virke sterilt og kedeligt, og jeg vil gerne hjælpe dig med, hvordan du kan gøre dit badeværelse mere personligt. Indret rummet med tilbehør som  flotte håndklæder, duftlys, store natursvampe, romantiske sæbeskåle eller smukke sæbedispensere. Jeg lægger vægt på, at mine produkter er unikke, og at der er kræset for detaljen. Produkterne er i et klassisk og smukt design. Jeg håber, at mine produkter vil være med til at skabe en skøn atmosfære på dit badeværelse.  

PureStyles leverandører

Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg og sikker som kunde hos PureStyle. Jeg er til for kunderne, og mit sortiment er nøje udvalgt fra firmaer, hvis kvalitet jeg kan stå inde for. Mine tekstiler er fra firmaet RIC (Rikke Inter Collection) i Glostrup. Badeværelsesinteriøret er fra firmaet Houseproud i Berlin, familiefirmaet Ib Laursen i Ribe, det norske firma Nordicform og det fransk inspirerede Columbine i Nordsjælland. Hos Sæbeværkstedet i Karlslunde har jeg købt eksklusive produkter til personligt pleje. Et duftlys spreder hygge, stemning og en dejlig, men diskret, duft i dit badeværelse. Jeg har valgt at sælge soya duftlys. Soyalys er ikke tilsat parabener, phthalater, farve, UV-hæmmer, hærder, animalsk fedt eller stearin. Vægerne på soyalysene er endvidere i ren bomuld og helt fri for bly. Min lys-producent er det anerkendte firma By Ransborg i Allerød. By Ransborg producerer, som én af de eneste på markedet, levende lys af ren 100% naturlig soya. Med levende lys og f.eks. afslapning i badekarret, er det vigtigt at ligge blødt og komfortabelt. Jeg sælger Ifö nakkepuder i softskum til spa og badekar, og det gør dit bad endnu mere behageligt. Støttepuderne kommer fra Dansk Bassinservice i Oksbøl.

Mit sortiment er kendetegnet ved afstemte, varme farver med bløde elegante linjer.

Genanvendelse

Jeg ønsker at skåne miljøet mest muligt, og går ind for genbrug. Jeg har derfor valgt – så vidt muligt – at genanvende emballage fra egne leverandører. Samtidig anvender jeg biologisk nedbrydeligt kassefyld fremstillet af affaldsstoffer, lavet af f.eks. gamle aviser og andet papiraffald samt rester fra landbrugsproduktioner, fx. hvede stivelse. Materialet bliver til skum udelukkende ved hjælp af vanddamp, og der bruges ingen kemikalier i produktionen. Ved at bruge dem som kassefyld, er jeg med til at mindske affaldsmængden på renovationsanlæggene, og dermed med til at forbedre vores miljø. Det betyder, at du kan smide kassefyldet direkte i skraldespanden, på kompostbunken eller i papiraffalds containeren, hvor det vil opløses, når det kommer i kontakt med fugt.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med udsmykningen af dit badeværelse.

 

Birgitte Skov Iversen

Indehaver, PureStyle

”Jeg synes, at et badeværelse meget gerne må fremstå rart og indbydende, selvom vi ikke opholder os der så længe ad gangen”

 

forside_custom

Dette dejlige billede er fra Volden i Nyborg. Jeg bor i Nyborg, og holder meget af at gå tur ved volden. Naturens pragtfulde farver harmonerer perfekt med mit valg af produkter og farver – douce med bløde linjer –  Pure Nature – PureStyle !!

Tak til mine samarbejdspartnere:

www.nemprogrammering.dk,  www.tilnyborg.dkwww.npws.dk www.wpmanualen.dk og Jakob Skov Iversen