Hvorfor badeværelsestilbehør?

PureStyle.dk startede jeg i foråret 2015. Det har altid været min drøm at få min egen “butik” og sælge netop det, der er min helt egen stil, og det jeg holder allermest af. Valget faldt på badeværelsestilbehør bl.a. fordi, jeg selv havde svært ved at finde det badeværelsestilbehør i butikker og på nettet, der faldt i min smag. Og  jeg har det med tilbehør til badeværelset som andre f.eks. har det med sko, jeg kan ikke få nok, og her var jo virkelig muligheden for at få sin lyst styret.

Badeværelset er desværre ofte et af de rum, som bliver glemt. Et badeværelse kan måske virke sterilt og kedeligt, og jeg vil gerne hjælpe dig med, hvordan du kan gøre dit badeværelse mere personligt. Indret rummet med tilbehør som  flotte håndklæder, duftlys, store natursvampe, soyalys, romantiske sæbeskåle eller smukke sæbedispensere.

Jeg lægger vægt på, at mine produkter er unikke, og at der er kræset for detaljen. Produkterne er i et klassisk og smukt design. Jeg håber, at mine produkter vil være med til at skabe en skøn atmosfære på dit badeværelse.  

PureStyles leverandører

Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg og sikker som kunde hos PureStyle. Jeg er til for kunderne, og mit sortiment er nøje udvalgt fra firmaer, hvis kvalitet jeg kan stå inde for.

Living Naturally

Living Naturally er et engelsk familieejet firma, som blev grundlagt i 2009. Firmaet sælger økologiske sæbenødder, som er et naturligt, ikke-forurenende, kompostabelt alternativ til konventionelle vaskemidler og syntetiske sæber. Der er ikke tilsat fyldstoffer, skummemidler, blegemiddel, phthlater, phosphater eller parabener. Soapnut frugt indeholder en naturlig sæbe kaldet saponin, som frigives, når sæben kommer i kontakt med vand.   Sæben kan med fordel anvendes i et hampnet, og bruges til en effektiv skrubbesvamp.

Clayre & Eef, Nordicform, New Edition og Ib Laursen

Badeværelsesinteriøret er fra familiefirmaet Ib Laursen i Ribe, New Edition og Clayre & Eef i Holland og det norske Nordicform,

Houseproud

Houseproud er et tysk firma, som har til huse i hjertet af Berlin. Houseproud sælger bl.a. stilfulde produkter til badeværelset og køkkenet. Endvidere har Houseproud specialiseret sig i salg af  lys og duftpinde i soyavoks, som fremstilles i smukke gaveæsker. Hverken duftpinde eller lys er tilsat parabener, phthalater, farve, UV-hæmmer, hærder, animalsk fedt eller stearin.  Alle deres produkter er bæredygtige, overholder EUs kemikalielovgivning, og er REACH-certificeret.

Decor Walther

Decor Walther er et  tysk firma, som ligger i Offenbach am Main. Deres produkter er unikke, og virksomheden sælger diskret luksus. Designet er hverken vildt trendy eller i en gammeldags stil, men kan bedst beskrives som tidløst. Decor Walther sælger produkter af høj kvalitet ned til mindste detalje. De har 3500 forhandlere over hele verden, og sælger også til luksushoteller.

Sæbeværkstedet

Hos Sæbeværkstedet i Karlslunde har jeg købt eksklusive produkter til personligt pleje. Produkterne , som er hamp, natursvampe og pimpsten, er alle fremstillet af naturens egne råvarer i en så ren og uforandret form, som muligt, da det er det mest skånsomme og det, der virker bedst. Hampprodukterne er ideelle til at skrubbe de døde hudceller bort, stimulere blodcirkulationen og afgifte kroppen. Materialet er stærkt , af høj håndværksmæssig standard, og tager sig indbydende ud. 

Åbenlys

Det lille firma Åbenlys havde sin start i 2015 og ligger i Haderslev. Firmaet forhandler Co2 neutrale levende lys. Jane Lohmann er indehaver. Jane sælger soya fyrfadslys, stagelys, glaslys, bloklys og keramik. Hos Åbenlys køber PureStyle store soya fyrfadslys og soyalys i dekorative glas med en brændetid på op til 30 timer.

Mara Light

Soyalysfabrikken Mara Light er beliggende på Ærø. Mara Light støber selv lysene. Soyalysene er med andre ord håndlavede i Danmark og selvfølgelig bæredygtige. Alle led i produktionen, indpakning og forsendelse foregår med bæredygtighed for øje og intet går til spille. Mara Lights vision er at producere levende lys med tanke for indendørsmiljøet og bæredygtighed. Virksomhedens ejere Ulrik Lassen og Louise Motzfeldt beskriver det, som en sjov, lærerig og spændende proces.

Lübech Living

Lübech Living blev grundlagt tilbage i 2006, og virksomheden arbejder i dag inden for interiør, livsstil og boligindretning. PureStyle køber primært lys af fødevaregodkendt paraffin hos Lübech Living. Lysene er certificeret og testet på et laboratorie i Frankrig. De brænder smukt og hverken lugter eller oser.  Lysene anvendes af astmatikere og allergikere uden problemer. Virksomheden designer tidløse og funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og miljøvenlige materialer.

Sorema

Virksomheden har til huse i Portugal. Virksomheden blev grundlagt den 4. marts 1978. Alle produkter er fremstillet i Portugal. Med 45 års erfaring er Sorema en af de førende producenter og leverandører af badetekstiler og badeværelsestilbehør til den globale verden.

Sorema er meget anerkendt for deres 2 brands: Graccioza og Sorema, hvor hvert brand består af et komplet badeværelsessortiment, som håndklæder, tæpper, måtter, badekåber, badeindsatser, bruseforhæng og badeværelsestilbehør. PureStyle har valgt at forhandle produkter fra branded Sorema, da det består af nogle helt unikke produkter af høj kvalitet inden for badeværelsestilbehør.

Genanvendelse

Jeg ønsker at skåne miljøet mest muligt, og går ind for genbrug. Jeg bruger avispapir, og et minimum af emballage.  PureStyle forsøger at genbruge emballage. Jeg genbruger både emballage til forsendelse, og den emballage produkterne kommer i.

Samtidig anvender jeg så vidt muligt biologisk nedbrydeligt kassefyld (eller genbrug) fremstillet af affaldsstoffer. Kassefyldet er lavet af f.eks. gamle aviser og andet papiraffald samt rester fra landbrugsproduktioner, fx. hvedestivelse. Materialet bliver til skum udelukkende ved hjælp af vanddamp, og der bruges ingen kemikalier i produktionen. Ved at bruge dem som kassefyld, er jeg med til at mindske affaldsmængden på renovationsanlæggene, og dermed med til at forbedre vores miljø. Det betyder, at du kan smide kassefyldet direkte i skraldespanden, på kompostbunken eller i papiraffaldscontaineren. Her vil det blive opløst, når det kommer i kontakt med fugt.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med udsmykningen af dit badeværelse.

Birgitte Skov Iversen

Indehaver, PureStyle

”Jeg synes, at et badeværelse meget gerne må fremstå rart og indbydende, selvom vi ikke opholder os der så længe ad gangen”

forside_custom

Dette dejlige billede er fra Volden i Nyborg. Jeg bor i Nyborg, og holder meget af at gå tur ved volden. Naturens pragtfulde farver harmonerer perfekt med mit valg af produkter og farver – douce med bløde linjer –  Pure Nature – PureStyle !!

Tak til mine samarbejdspartnere:

www.nemprogrammering.dk,  www.tilnyborg.dkwww.npws.dk www.wpmanualen.dk og Jakob Skov Iversen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *