Virksomhedens juridiske navn: PureStyle.dk
Selskabsform: Personligt ejet mindre virksomhed
CVR-Nr: 36 34 87 98
Etablerings år: 2015
Adresse: Ravnekærlund 148, 5800 Nyborg
Telefon: 29273851
Kontaktperson: Birgitte Skov Iversen
Mail adr.: purestyle@purestyle.dk
Website: www.PureStyle.dk

Fortrydelsesret: 14 dage fra købsdato

Webshop og hjemmeside opdateres løbende, når der er behov for det.

Købsaftale
Der indgås kun købsaftale med private over 18 år. Aftale med børn og unge under 18 år kan alene indgås med forældre eller andre, der på lovlig vis handler på barnets eller den unges vegne. Alle priser i webshoppen er inklusiv 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Betaling
I denne webshop kan der betales via Clearhouse/Quickpay med følgende korttyper:

Visa/Dankort og MasterCard. 

– Bankoverførsel til Sparnord Bank Reg.nr. 9227 Konto nr. 4572516909. Kontakt purestyle@purestyle.dk. 

–  Mobilepay

Ved betaling med Visa/Dankort og Mastercard opkræves der ikke betalingsgebyr.  Betaling med betalingskort er sikkert. Quickpay/Clearhouses betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet og er godkendt af Clearhouse.

Al kommunikation mellem  Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Når du betaler med betalingskort, trækker vi først beløbet ved levering af bestillingen.

Ved bankoverførsel afventer levering modtagelse af betaling, med mindre der er indgået aftale om andet eller der er tale om offentlig virksomhed.

Leveringsbetingelser

Varekøb

Leveringstiden varierer fra 1-5 hverdage, medmindre andet er nævnt på hjemmesidens forside.

PureStyle.dk leverer fragtfrit til kunder i Danmark. Enten via PostNord eller DAO Distribution. 

Breve 0-100 g.

DAO brev: til din adresse (med omdeling, men uden Track and Trace)

Pakker over 100 g.

DAO Pakkeshop: til en selvvalgt DAO pakkeshop (uden omdeling, men med Track and Trace)

Pakker fra 100 g. – 2 kg.

DAO Home: direkte til din hjemmeadresse/privatadresse (med Track and Trace). 

PostNord: Du kan også vælge at få leveret direkte til din adresse via PostNord. Her skal du blot betale et gebyr på kr. 90,00.

Varer kan naturligvis også altid afhentes gratis på PureStyles adresse.

DAO Distribution råder over 3200 udleveringssteder i Danmark. DAO Distribution leverer 365 dage om året – også lørdag, søndag og juleaften.  

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland, Island og øvrige udland. 

Reklamation
Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes forsvarligt emballeret med angivelse af købsdata samt årsag til reklamationen til:

PureStyle, Ravnekærlund 148, 5800 Nyborg.

Hvis skaden kan ses via et billede, som du mailer til os, er det ikke nødvendigt at sende den ødelagte varer retur. Billedet sendes til purestyle@purestyle.dk. PureStyle modtager ikke varer sendt pr. efterkrav. 

Fortrydelsesret

Varekøb

Hos PureStyle kan du til enhver tid returnere dine varer inden for 14 dage. Er der tale om gaver udvides denne frist til modtageren har fået sin gave – dvs. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnere varen op til 14 dage efter de har modtaget den. Skriv blot på ordren under bemærkninger, at varen er til gave, og hvornår gaven skal gives.

Hvis fortrydelsesretten gøres gældende skal varen returneres i originalemballage og i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder såfremt du har brugt varen på en måde, hvor det er helt åbenlyst, at brugen har formindsket varens salgsværdi. 

Når du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Alternativt kan du nægte at modtage forsendelsen og pakken vil automatisk blive sendt retur til os. PureStyle modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Hvis varen returneres bedes du anføre følgende oplysninger:

– navn
– adresse
– købsdata (ordrebekræftelse / faktura)

bank reg.- og konto nr. (Hvis du har betalt med Visa/Dankort eller Mastercard, tilbageføres beløbet via kortet).

Du skal sende de varer, som du har fortrudt købet af, retur med posten til vores adresse:

PureStyle

Ravnekærlund 148
5800 Nyborg

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at fortrydelsesretten kan imødekommes, tilbagebetales varens købesum til dig ved en overførsel til det af dig oplyste bank konto nr. Hvis købet er foretaget med Mobilepay eller Visa/Dankort eller Mastercard vil beløbet blive tilbageført via kortet til den korresponderende bankkonto.

NB! Fortrydelsesretten gælder kun kunder i EU.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail eller blive ringet op, når vi har modtaget varen. Venligst opgiv kontaktinformation sammen med den returnerede vare. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *