En nem og billig makeover på dit badeværelse

Vi har et billede af, at det er meget dyrt at sætte badeværelset i stand. Men ofte kan man komme rigtig langt med få udskiftninger og et par smukke ting, som f.eks.:

at dekorere badeværelset med planter

Grønne planter gør, at du bringer farve og organiske former ind i badeværelset, samt tilfører liv til rummet. Vælg de planter som passer til dit badeværelse, alt efter hvor meget naturligt lys der kommer ind, på den måde sikrer du, at dine planter lever længere. Måske er dit badeværelse i sorte og hvide nuancer, og så vil en grøn plante være en forfriskende farve.

at tilføre badeværelset skønne dufte

Hvis du har lavendler i haven, kan disse tørres og sættes i en vase (uden vand), de dufter skønt. Alternativt kan du købe en pose tørrede lavendelblomst,og drysse lidt ud i en lille dekorativ skål.  De fås i helsekostforretninger. Kunst og fine pyntegenstande giver sjæl til badeværelset. Duftpinde er også et produkt, som  giver en dejlig frisk duft af renhed. Og så er det jo  smukt- og samtidig velduftende pynt til badeværelset. Læg håndlavede sæber fra naturens råvarer i sæbeskålen, sæben dufter skønt. En duft signalerer rigtig meget, og kan virke sansepirrende

at købe et par nye håndklæder

Håndklæder er noget af det, der er let at skifte, derfor kan du erstatte nogle af de gamle forvaskede håndklæder med nye, bløde og lækre håndkæder, og i helt nye farver. Det vil forny badeværelset og gøre rummet indbydende.

at skifte badeværelsesmøblerne

Måske har du en snavsetøjskurv, der trænger til en udskiftning. Køb evt. et ældre genbrugsmøbel som afsætningsplads til at skabe personlighed på badeværelse. Måske kan du anbringe et gammeldags servantestel på møblet. Brug et åbent møbel til opbevaring af ting på badeværelset – det giver et indbydende og hyggeligt udseende … i hvert fald hvis du kan holde orden!

At pynte lidt op på badeværelset

Sæt f.eks. små søde gule badeænder i et hjørne, ved badekarret eller ved håndvasken for at give et lille strejf af farve og humør. Flettede kurve med småting, toiletruller, småsten, muslingeskaller eller sammenrullede håndklæder ser pænt og ordentligt ud. Du kan også pynte med levende lys. Find evt. de flasker og flakoner, som er finest, og lav et lille stilleben på badeværelsesbordet. Det vil give et stilfuldt, elegant og eksklusivt look til et rum, der ellers hurtigt kan blive lidt for praktisk.

Ovennævnte kan du sagtens gøre for få midler. Og med et nyt design og nye farver har du pludselig forandret og skabt et anderledes rum og et helt nyt  badeværelse.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *