3 ting der får dit badeværelse til at dufte dejligt.

Her kommer 3 duft-råd mere. Jeg håber, du har lyst til at prøve rådene af, og giv mig gerne en tilbagemelding.  

God anvendelse af skyllemiddel

I det første råd skal du bruge skyllemiddel,  – vel og mærke skyllemiddel tilsat duft. Jeg er forlængst holdt om med at bruge skyllemiddel. Brug i stedet en smule eddike til at gøre tøjet blødt. Skyllemiddel er endvidere også allergifremkaldende og dårligt for miljøet, og i dagligvarerkæden Irma, har de rent faktisk valgt at fjerne det fra hylderne.

Men jeg har ikke smidt mit skyllemiddel ud, og har stadig en flaske stående. Jeg fandt derfor på at hælde lidt skyllemiddel i holderen til toiletbørsten. Når jeg gør badeværelset rent udskifter jeg også skyllemidlet, og hælder noget nyt i. På den måde dufter mit badeværelse altid dejligt. 

Brug din parfume på en alternativ måde

Her kan du anvende duften fra din ynglingsparfume eller eau de toilette. Du kan nemlig give dine håndklæder et par pift af dine parfumer, måske i et hjørne af håndklædet. Og du kan jo så skifte lidt mellem dine forskellige dufte fra dag til dag.

Eukalyptus  kviste i brusekabinen

Og så det sidste råd, som vil få dit badeværelse til at dufte som i et tyrkisk bad !!. Her skal du købe 4-5  afskårne tørrede eukalyptus grene. Herefter skal du hænge grenene i et tørt hjørne af din bruseniche. Når du så går i bad, vil dampene fremhæve eukalyptussens friske aroma. Eukalyptusgrene er kendetegnet ved deres blå-grønne blade og den skønne mynteduft, der bliver udledt af plantens æteriske olier. De er meget dekorative og dufter skønt. Derfor kan du også bare anbringe tørrede grene i en vase eller andet og sætte dem på badeværelset. Duften af eukalyptus er rigtig god for krop og sjæl, og har jo også en lang tradition for medicinsk anvendelse. 

Udluftning

Men selvfølgelig er det jo også vigtigt at få lufte ordentligt ud på badeværelset – gerne et par gange om dagen, så du forbedrer indeklimaet, og undgår skimmelsvamp og fugtskader. Luftfugtigheden må ikke blive for høj, så lav det eventuelt til en vane, at der står et vindue åbent, mens du børster tænder. Og så skal du selvfølgelig altid lufte ud, når du har været i bad.

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Artiklen jeg fandt på nettet om eucalyptus på badeværelset kan du i øvrigt læse her […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *