Moderne teknologi på badeværelset

Det magiske spejl. 

Nu kan du erhverve dig et helt specielt spejl til badeværelset. Ved første øjekast ligner det et helt almindeligt spejl, men det gemmer faktisk på en computer – og kan  trylles om til en computerskærm.  Så samtidig med, at du børster tænder kan du altså også lige udnytte tiden og se nyheder, tjekke mails og meget mere, uden at forlade badeværelset vel og mærke. 

Og der er næsten ingen grænser for, hvad spejlet har af muligheder. Her kommer nogle eksempler:

Det digitale spejl kan holde styr på dine daglige gøremål, som f.eks. aftaler og fødselsdage. Du kan dele indkøbslister, se beskeder og e-mails. Anbring skærmen for enden af badekarret eller boblebadet, og se et afsnit af din yndlingsserie, alt imens du slapper af. Du kan også gå på de sociale medier, tjekke vejrudsigten eller måske aktiekurserne. Lad dit yndlingsmaleri fylde skærmen eller de bedste billeder fra din seneste ferie. Lad måske en virtuel pejs med knitrende ild køre i baggrunden, mens du arbejder eller hviler dig. Du kan f.eks. også omdanne skærmen til en dartskive eller et virtuelt akvarium. Mal dit eget maleri og upload det til skærmen. Brug det digitale spejl som en gammeldags tavle, og skriv beskeder til din kæreste eller til børnene.

Mulighederne er utallige. Og den Android-baserede skærm kan både styres med fingrene og med stemmen. Den kan købes i flere farver og størrelser.

Det er verdens første digitale spejl, og det er fremstillet i Tyskland. Computeren er selvfølgelig med Full HD multi touch-skærm. Og så er der indbygget stemmestyring samt WiFi og Bluetooth.

Bluetooth til tænderne.

En ny elektrisk tandbørste fra Oral-B er kommet på markedet.  Med tandbørsten medfølger der en applikation, som er både til iOS og Android.

Tandbørsten kan snakke endnu mere sammen med din smartphone i forhold til, hvad de foregående modeller kunne. I den nye model er der sensorer, som fortæller applikationen, hvordan du bevæger tandbørsten.  Kameraet på smartphonen kan altså benyttes til at analysere din tandbørstning. Og systemet skulle give feedback i næsten realtid om, hvordan du f.eks. børster dine tænder, og hvor længe du har børstet de forskellige steder i munden.

Applikationen kan også minde dig om, at det er tid til at bruge tandtråd, børste din tunge osv.  Den medfølgende mobilholder sættes fast på spejlet med en sugekop.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *