Mit første indlæg på min blog

I tilknytning til min hjemmeside har jeg oprettet en blog, som primært handler om badeværelset. En blog med bl.a. gode råd til personlig pleje, ideer til genbrug og tips til indretning og indkøb. Men også en blog om, hvad der rør sig inden for badeværelsesdesign – hvad der er in, og hvad der er yt.

Badeværelset – Hjemmets nye velværerum

Badeværelset bliver i stigende grad indrettet på samme præmisser som resten af huset. Vores badeværelser har gennemgået en revolution. Fra at være et praktisk og funktionelt sted i vores bolig, spiller det du rollen som hjemmets nye, lækre velværerum. Det skal være et rum, man ønsker at opholde sig i. Et sted hvor man oplever, at rummet møder en med en god stemning.

Tidens badeværelser inviterer til ro og velvære. Badeværelset er blevet til et egorum, et rum hvor man vil være dig selv, og hvor man vil være i fred. Naturen må meget gerne komme ind på badeværelset i form af grønne planter, træ og naturmaterialer. 

Badeværelset er ligeledes meget personligt. Det skal først og fremmest danne ramme om vores personlige hygiejne og velvære. Derfor er det også vigtigt at forsyne badeværelset med det rette interiør. Det kan være så simpelt som at købe en elegant badeserie eller skifte sæbedispenser, tandbørsteholder og opbevaringsbokse ud med nyt, smukt design. Og pludselig har du et helt andet rum.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *