PureStyle forside

En stor tak

PureStyle udgiver sit første nyhedsbrev – PureStyle april 2018.

Ja, lige nu sidder du og læser MIT ALLERFØRSTE NYHEDSBREV.

Jeg har så meget at være taknemlig for.

TAK fordi du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, TAK fordi du vælger at handle hos PureStyle, TAK fordi du følger mig på Facebook. Ja, – TAK for din støtte i det hele taget. Uden den, havde det ikke været muligt for min lille Nyborg-webshop at bestå. Og det havde heller ikke været muligt at udvide mit produktsortiment år efter år.

Jeg er så glad for, at der også er plads til min lille butik blandt alle de andre i Cyberspace. Det var mere end jeg turde håbe på, da jeg åbnede for 3 år siden. Og det har været dejligt at få sat Nyborg på landkortet. Som PureStyles kendetegn har jeg valgt det smukke billede af broen. Det er taget en sommerdag ved Nyborg Vold, hvor jeg ofte går tur.

Og nu skriver jeg så mit første nyhedsbrev, som indeholder:

En præsentation af mig.
– Et råd om, hvordan du laver din egen nemme og sunde duftfrisker til badeværelset.
– En god ide til alternativ anvendelse af skyllemiddel og parfume.
– Svar på om mobilen skal med i bad?.
– Et fordelagtigt tilbud for læsere af nyhedsbrevet

Nyhedsbreve fylder meget i vores indbakke, og jeg vil ikke bombardere dig med nyhedsbreve, derfor vil du kun modtage ét nyhedsbrev pr. måned, og du kan til enhver tid afmelde det.

NYHEDSBREV

Hvem er Birgitte?

Jeg er født i Vejle i 1962, og derfor en ægte østjyde. Jeg boede i Vejle sammen med mine forældre og lillebror indtil jeg var 14 år. Så flyttede familien til Odense. Her fandt jeg min mand Flemming, og tog en uddannelse som korrespondent i engelsk og tysk. Jeg har haft mange forskellige jobs, bl.a. på uddannelsesinstitutioner og i kommunen. Vi har to drenge, Thomas og Jakob, som forlængst er flyttet hjemmefra.

Min mand og jeg bor nu i Nyborg. Vi har boet i byen siden 2008, og Nyborg er en skøn by, så her vil vi helt sikkert blive boende resten af vores liv.

I april 2015 startede jeg min webshop. Det har altid været min drøm at få min egen lille “butik”. For så ville jeg sælge lige netop det, der var min stil, og det jeg holder allermest af.

Valget faldt på badeværelsestilbehør, bl.a. fordi, jeg selv har haft svært ved at finde det badeværelsestilbehør i butikker og på nettet, der faldt i min smag. Og jeg har det med tilbehør til badeværelset som andre f.eks. har det med sko, jeg kan simpelthen ikke få nok, og her var jo virkelig muligheden for at få sin lyst styret.

Hver morgen, når jeg står op, glæder jeg mig til at komme i gang med dagens arbejdsopgaver. Jeg nyder i den grad arbejdet med webshoppen, – det giver mig så meget energi . PureStyle er mit lille barn!!!
Jeg sætter en stor ære i at give den bedst mulige service. Jeg er til for kunderne. Og det er meget vigtigt for mig, at du som kunde føler dig tryg og sikker som kunde hos PureStyle.

20 % rabat på soyalys

I resten af april måned giver jeg 20% rabat på alle soya duftlys fra HouseProud.

Du kan vælge mellem tre forskellige dufte:

Thai Frangipani, som dufter skønt af hibiscus eller hawaiiblomst, som den også kaldes.

Bamboo green tea, som dufter af grøn te. Lyset er til dig, der ikke ønsker en alt for markant duft, da denne duft er meget diskret og fin.

Sicilian Lemon, som har den skønneste duft af ginseng og frisk citron.

Lysene er selvfølgelig ikke tilsat parabener, farve, hærder, animalsk fedt, stearin eller UV-hæmmer. Duftlyset er i mat glas. Vægen er af bomuld og blyfri.

Du kan erhverve rabatten ved at skrive “soya”, som rabatkode.

Skal mobilen med i bad?

Selvom det er hyggeligt at høre musik, lydbøger eller radio, imens man er i bad, er det altså en rigtig dårlig ide.  Kondensvandet fra det varme vand kan skade telefonen.

Vand er dårligt for en smartphone, fordi det leder strømmen og skaber kortslutninger og defekter i elektronikken.
Fugten kan også sætte sig bag glasset eller ødelægge kameraets linse.

Især kan det gå galt, hvis du kort efter badet  tager telefonen med ud i det kolde forårsluft, for så vil vandet kondensere lynhurtigt og skabe små vanddråber inde i mobilen, som kan skade det elektroniske kredsløb. Derfor vil jeg råde dig til først at tage mobilen med ud på badeværelset, når der er luftet godt ud.

Og så er der også en anden grund til at undlade at tage sin telefon med på toilettet. En britisk undersøgelse viser nemlig, at selvom man er omhyggelig med at vaske hænder, risikerer man stadig, at der kommer sygdomsfremkaldende bakterier på telefonen. Undersøgelsen viste faktisk, at hver sjette smartphone havde e-coli bakterier på sig. I det hele taget er det en rigtig god ide jævnligt at tørre sin smartphone af med en desinficerende serviet.

En sund luftfrisker

Denne hjemmelavede air freshener, er med garanti lige så effektiv som dem, du kan købe i butikkerne. Og så er denne air freshener nem og billig – dryp blot et par dråber af din favorit æteriske olie på indersiden af toiletrullen – det er faktisk alt, hvad du skal gøre !!

På den måde sikrer du en varig duft på dit badeværelse, eller i hvert fald indtil du har opbrugt toiletrullen.

I forhold til de luftfriskere, man kan købe, er denne hjemmelavede kemikaliefri, og så holder duften i virkelig lang tid.

Måske kan du eksperimentere med forskellige olier. Prøv dig frem, så finder du ud af til sidst, hvilken duft du foretrækker i dit badeværelse.

Alternativ anvendelse af skyllemiddel eller parfume

Her skal du bruge skyllemiddel,  – vel og mærke skyllemiddel tilsat duft. Jeg er forlængst holdt om med at bruge skyllemiddel, når jeg vasker tøj. Jeg bruger i stedet en smule eddike til at gøre tøjet blødt.

Skyllemiddel er endvidere også allergifremkaldende og dårligt for miljøet, og i dagligvarerkæden Irma, har de rent faktisk valgt at fjerne det fra hylderne.

Men jeg har ikke kasseret mit skyllemiddel endnu, og har stadig en flaske stående. Jeg fandt derfor på at hælde lidt skyllemiddel i holderen til toiletbørsten. Når jeg gør badeværelset rent udskifter jeg også skyllemidlet, og hælder noget nyt i. På den måde dufter mit badeværelse altid dejligt.

Duften fra din yndlingsparfume eller eau de toilette kan anvendes på en alternativ måde. Du kan nemlig give dine håndklæder et par pift af dine parfumer, måske i et hjørne af håndklædet. Du kan jo så skifte lidt mellem dine forskellige dufte fra dag til dag.

PureStyle udgiver sit første nyhedsbrev – PureStyle april 2018