PureStyle forside

NYHEDSBREV

Lavendler kan andet end at dufte dejligt – PureStyle august 2018, er navnet på dette nyhedsbrev.

August er en skøn sommermåned.
Det er nu frugter i hegn og skov bliver modne. Og det er nu du kan plukke brombær, blåbær og tyttebær.
Jeg har været på brombærtur. Bærrene er kommet i fryseren, og snart skal jeg i gang med marmeladen.
Der er også mange smukke sensommerblomster: Dahlia, Asters, Gladiolus og Kanna, – og de tidlige æbler kan høstes nu.

Desværre er en af min yndlingsblomster; lavendlen ved at være afblomstret, men så er der heldigvis stadig mulighed for “at fange duften” og tørre lavendlerne.

Det kan du læse om i dette nyhedsbrev:
Lavendler og farven violet.
– Gode råd med lavendler.
– Hjemme-spa, forkæl dig selv.
– Et fordelagtigt tilbud til min kunder.

Lavendler og farven violet?

Jeg elsker lavendler – den smukke farve, den flotte slanke blomst, og selvfølgelig den skønne duft. Derfor var det også helt naturligt for mig at vælge denne blomst til PureStyles logo. Jeg vil gerne, at mine kunder også skal opleve duften af lavendler. Derfor lægger jeg ofte en lille sød hjemmelavet pose med tørrede lavendler sammen med varerne.
Posen dufter dejligt, og den er meget dekorativ på badeværelset. Den kan også bruges til at lægge i skuffen sammen med dit undertøj.

Lavendelblomsten symboliserer beskedenhed. Og ja det passer vist på mig. Jeg er tilbageholdende og genert. Jeg skal lære at gøre mere opmærksom på mig selv. Og jeg arbejder på sagen, og er også helt bevidst om det. Og jeg kan begynde at mærke, at jeg er kommet et godt stykke på vejen.

Hvad betyder farven violet/lyslilla?

Den siges, at den violette eller lyslilla farve symboliserer foreningen af krop og sjæl, som skaber en balance mellem vores fysiske og vores åndelige energier. Violet er endda farven på en medmenneskelig person, som gerne vil gøre noget godt for andre. Lilla og violet fremmer fred i dit sind og dine følelserne. Og sidst, men ihvertfald ikke mindst opfordrer lilla til meditation.

Selv om jeg holder meget af lavendlens farve, er det jo ikke det hele, som jeg ovenfor har beskrevet , der passer på mig. Men en ting er sikkert, farven lilla påvirker mig i høj grad, og er med til at begejstre og stimulere mig. Farven får mig til at være kreativ og bruge min fantasi, og så virker den beroligende på mig.

Lavendelblomstens beroligende virkning

Og lavendlen er netop også kendt for dens beroligende og afslappende virkning. Jeg får f.eks. en bedre søvn, hvis jeg drypper et par dråber lavendelolie under min hovedpude. Og et fodbad tilsat tørrede lavendler eller lavendelolie er det rene velbehag. Jeg har en veninde, som oplever en roligere søvn, hvis hun tager et varmt karbad et par timer før sengetid, og tilsætter tørrede lavendler.

Jeg har også fundet ud af, at man kan lave te af tørrede lavendler, og at det er rigtig godt mod oppustethed eller hvis man bare er tung i kroppen. Men smagen er meget gennemtrængende, så jeg vil anbefale at spare på lavendlerene. Men man bør faktisk drikke 3 krus lavendelte dagligt.

lavendlens mange anvendelsesmuligheder

Gode råd med lavendler

Duftende kuverter

Et lille nemt råd, er at komme lidt tørrede lavendler i kuverten med konfirmationstelegrammet eller bryllupstelegrammet. Eller dekorerer kuverten med stilke af friske eller tørrede lavendler.

Lavendler er gode mod spændingshovedpine.gode råd genbrug tandbørsten

Lavendel virker afslappende, og er derfor en god hjælp mod spændingshovedpine. Bare at sidde i nærheden af lavendelblomster kan faktisk lindre. Men et nemt råd er at lave et omslag af to dråber lavendelolie i lidt vand. Heri vædes en bomuldsklud, og omslaget lægges på panden. Lig dig behageligt på sofaen, og hvil med omslaget i et kvarters tid.

Den skønne duft

Dryp fem-seks dråber lavendelolie i skyllemiddelskuffen i vaskemaskinen og vask, som du plejer.
Det flydende neutrale håndsæbe i sæbedispenseren, kan også tilsættes et par dråber lavendelolie.
Et andet råd er at blande et par dråber med lidt vand og spray det over f.eks. løse tæpper, som trænger til at blive frisket lidt op.

Hjemmespa – forkæl dig selv

Efteråret er på vej, og med det kommer mørke og kulde.
Og så er det, at vi har brug for et boost til immunforsvaret og energien. Det er nu du har brug for selvforkælelse, og en velfortjent  pause fra hverdagen

Og badeværelset er jo så godt som det eneste sted, hvor du kan være alene og nyde en stille stund. Så luk døren bag dig og lad din travle livsstil blive udenfor. Dette er din tid – og kun din. stearinlys, selvforkælelseOg sæt nu gerne rigtig god tid af, du skal jo også nå at bruge ansigtsmaske og lakere negle. Sluk mobiltelefonen. Giv de andre i huset beskeden: “Jeg vil ikke forstyrres”.

Men husk at starte med at lægge dit håndklæde på radiatoren eller håndklædetørreren. Du vil sætte så meget pris på det varme håndklæde, når du træder ud af badet.

Tænd levende lys, og gerne soyalys fra Åbenlys, som ikke forurener hjemmet. Vælg evt. et duftlys, som giver en diskret og blid duft. Lysenes flakkende skær skaber en afslappende og rolig atmosfære.

Bagefter kan du jo smutte i badekåben eller svøbe dig i et stort, blødt badelagen, og gøre dig det behageligt i sofaen.

20% rabat på toiletbørsteholdere20% rabat

I hele september måned giver jeg 20% rabat på alle PureStyles toiletbørsteholdere.

Fuldend badeværelsets design med en af de elegante toiletbørster fra eksempelvis Clayre & Eef. Du kan vælge mellem 13 forskellige modeller.

Du kan erhverve rabatten ved at skrive “børste”, som rabatkode.

Lavendler er rolige og afslappet
De dufter som en stor solmoden klase vindruer
De ser ud som en eng fuld af blomstrende kornblomster
De smager som søde, modne blommer
De lyder som bølger, der roligt skyller ind på stranden
De føles som lette lavendelskyer, som stille bliver mørkere

Lavendler kan andet end at dufte dejligt – PureStyle august 2018