Hvad koster det at finansiere dit nye badeværelse? Her får du et overblik.

Badeværelset er det vigtigste rum i din bolig – i hvert fald med hensyn til renovering og istandsættelse. Badeværelset kræver kvalitetsmaterialer, holdbar vådrumsisolering og mulighed for god udluftning.

Og går du med tanker om et nyt badeværelse, men din økonomi er ikke helt til det lige nu, så kan du måske overveje at finansiere det igennem en af de mange badeværelsesudbydere.

Det er faktisk sådan, at du nærmest kan ”leje” et nyt badeværelse. Hos næsten alle udbydere har du nemlig mulighed for at finansiere dit badeværelse uden renter og uden skjulte gebyrer.

I denne artikel har jeg i samarbejde med Forbrugerfinans.dk taget et kig på de finansieringsmuligheder du har, når du skal ud og se på nyt badeværelse. 

Finansiering hos HTH:

Hos HTH kan du finansiere et nyt badeværelse helt op til 250.000 kr.

Renter: 0%

Gebyrer: 0 DKK

Finansieringseksempel:

Ved køb af varer for 40.000 kr. er månedlig betaling 834 kr. i 48 måneder. Det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage er 40.000 kr. De samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,0%.

Finansiering hos KVIK:

Hos KVIK kan du finansiere et nyt badeværelse med helt op til 150.000 kr.

Renter: 0%

Gebyrer: 0 DKK

Finansieringseksempel:

Ved køb af badeværelse til fx 19.841,- er månedlig betaling 1.654,- i 12 måneder. Samlet kreditbeløb er 19.841,-, og de samlede omkostninger er 0 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage, er 19.841,- ÅOP er 0,0% og variabel debitorrente er 0,0%.

Finansiering hos Aubo:

Hos Aubo kan du finansiere et nyt badeværelse helt op til 250.000 kr.

Renter: 0%

Gebyrer: 0 DKK

Finansieringseksempel:

Ved alle lånebeløb er den faste debitorrente 0,00%. ÅOP er 0,00%. De samlede omkostninger er kr. 0,-. Det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris.

Finansiering hos IKEA:

Hos IKEA kan du finansiere et nyt badeværelse helt op til 80.000 kr.

Renter: 14,9%

Gebyrer: 0 DKK

Finansieringseksempel:

Køb for eksempel for 5.000.- og betal tilbage over 12 måneder. Månedlig ydelse: 449.- .Saml. Omkostninger:386.- . Saml. Betaling: 5.386.-. Var. debitorrente: 14,9% pr. april 2015, ÅOP: 14,9%

Hos Ikea betaler du altså for dit lån til badeværelse, og betaler dermed mere for dit badeværelse end hvis du købte det kontant.

Finansiering hos Invita:

Hos Invita kan du finansiere et nyt badeværelse helt op til 250.000 kr.

Renter: 0%

Gebyrer: 0 DKK

Finansieringseksempel:

Ved alle lånebeløb er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP 0%. De samlede omkostninger er 0 kr., og det samlede kreditbeløb, der skal betales tilbage, er det samme, som ordrens kontante pris.

Generelle betingelse hos alle udbydere

Som du kan se, kan du hos langt de fleste udbydere købe nyt badeværelse på afbetaling uden det betyder at dit badeværelse koster mere end hvis du købte det kontant – du betaler bare over længere tid.

Der er dog visse betingelser du skal opfylde, for at få lov at få dit badeværelse finansieret. De er som følger:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal være over 18 år

Jeg håber dette har kunnet give dig et godt overblik over de forskellige muligheder der findes, når du overvejer ombygning/forbedring eller helt nyt badeværelse.